ENSIAPUAIKA.fi
– Se Nopea Apu!

Useimpiin tuki- ja liikuntaelinongelmiin liittyy olennaisesti kipu. Nopea hoitoon hakeutuminen on hyvän hoitotuloksen saamiseksi tärkeää. Kokemuksemme mukaan, mitä nopeammin hoito päästään aloittamaan, sitä nopeammin asiakas kuntoutuu.

Kinesiocenterin Ensiapuaika.fi -palvelun on fysioterapeutin suoravastaanottopalvelu ja se on kehitetty tarjoamaan asiakkaalle mahdollisuus nopeaan hoitoon pääsyyn ja nopeampaan paranemiseen. Hoitotakuumme on, että järjestämme ensimmäisen vastaanottoajan 1-3 arkipäivän kuluessa yhteydenotosta. Tarjoamme jokaiselle arkipäivälle ensiapuaikoja, jolloin asiakkaan ongelma voidaan kartoittaa pikaisesti, antaa ensiapuohjeet ja saada oire lievittymään välittömästi. 

Fysioterapeutin vastaanotto onnistuu myös etänä.

Fysioterapia verovapaana henkilöstöetuna

Työnantaja voi järjestää vapaaehtoiseen työterveyshuoltoon kuuluvan fysioterapian tekemällä sopimuksen suoraan fysioterapiapalveluja tuottavan yrityksen kanssa. Tämä helpottaa fysioterapiaan pääsyä, vähentää työterveyshuollon kirjallista työtä ja mahdollistaa fysioterapiapalveluiden tarjoamisen suoraan työnantajille. 

Suoraan yritykselle tarjotut fysioterapiapalvelut kuuluvat vapaaehtoiseen työterveyshuoltoon, joten niitä voivat tuottaa myös muut kuin työfysioterapeutit. Fysioterapian voi toteuttaa myös muualla kuin työterveyshuollossa. Työnantajan tulee kuitenkin liittää henkilöstöetuna tarjottu fysioterapia esimerkiksi osaksi työterveyshuollon ohjesääntöä tai muuta dokumenttia, eli työntekijöille tulee olla selvää, että kyseessä ei ole virkistys-, liikunta- tai kulttuuripalvelu, ja että etu on verovapaa vain jos käyttää työnantajan osoittamia palveluntuottajia. Palveluita ostava yritys voi edelleen saada ostamastaan fysioterapiasta myös Kelakorvauksen, mutta yrityksen tulee liittää kulut työterveyshuollon kustannuksiin ja hakea korvausta itse.

Verovapaan henkilöstöedun edellytyksenä on, että fysioterapia on työnantajan järjestämää, sen toteuttamisesta, sisällöstä ja laajuudesta on sovittu kirjallisesti palveluntuottajan kanssa, ja että fysioterapia on tavanomaista ja kohtuullista. Verohallinnon käsityksen mukaan kohtuullisina kustannuksina voidaan pitää noin 3 000 euron suuruista yksittäisestä hoitotapahtumasta johtuvaa kustannusta. Työnantajan on selkeästi määriteltävä palveluntuottaja, joka fysioterapian toteuttaa. 

Fysioterapia voidaan järjestää myös esimerkiksi työnantajan työntekijälleen antamalla lähetteellä, jossa määritellään mitä palveluja työnantajan kustantama fysioterapia kattaa ja mille palveluntuottajalle työntekijä voi hakeutua. Fysioterapia voidaan maksaa myös kohdennetulla maksuvälineellä, jollaiseksi lasketaan myös esim. ePassi tai Smartum. Edellyttäen kuitenkin, että osa maksuvälineistä on “korvamerkitty” fysioterapiaa varten ja niitä voidaan käyttää vain työnantajan määrittelemissä toimipisteissä.

 

Fysioterapia ei vähennä muita etuuksia

Fysioterapia ei ole virkistys- tai harrastustoimintaa, jota työnantaja voi järjestää verovapaana henkilöstöetuna enintään 400 eurolla vuodessa (tuloverolaki, 69 §). Tämän lisäksi verovapaana hyvinvointietuna työnantaja voi tarjota tarjota esim. hierontaa tai jalkojenhoitoa enintään 350 eurolla vuodessa.

Ei ihan tyypillinen fysioterapiapalvelu

Palveluitamme

Fysioterapia

Työfysioterapia

Akupunktio

X°Cryo -Huippukylmä-hoito

Hieronta

Faskiakäsittely

Jalkojenhoito

Tukipohjalliset

Miksi ENSIAPUAIKA.fi?

Tuloksellinen fysioterapia sisältää kaikkia niitä menetelmiä, joilla saamme palautettua asiakkaamme normaalin toimintakyky. Usein parhaat tulokset saavutetaan yhdistelemällä passiivisia ja aktiivisia menetelmiä sopivassa suhteessa.

Mielestämme fysioterapeutin työkalupakista pitää löytyä työkalut ja menetelmät jokaiseen tilanteeseen. Meillä ne löytyvät.

Kinesiocenter Terveyskulma - Monipuoliset hoitopalvelut

Kinesiocenter Terveyskulma on erikoistunut tuki- ja liikuntaelin ongelmiin. Kattavasta hoito- ja palveluvalikoimastamme löytyy: 

 • fysioterapia, työfysioterapia, urheilufysioterapia
 • McKenzie eli MDT-terapia
 • hieronta, kuumakivihieronta, liukukuppaushieronta
 • faskiakäsittelyt
 • LPG -alipainemuokkaushoito
 • akupunktio
 • lymfaterapia
 • jalkojenhoito
 • yksilöllisesti valmistettavat toiminnalliset SIDAS Medical -tukipohjalliset
 • Lääkinnälliset tukisukat
 • kinesio- ja urheiluteippaus
 • fysikaalinen BEMER verisuoniterapia
 • STENDO – sykeseurantainen painepussihoito
 • sähkökipu- ja stimulaatiohoidot
 • HPL -korkeateho laserhoito
 • X°Cryo -huippukylmähoito
 • X-Tone – MMS-lihasstimulaatiohoito
 • Neurosonic – matalataajuusvärähtelyhoito

Kinesiocenter Kuntoilukeskus - Kattavat liikunta- ja valmennuspalvelut

Kinesiocenter Kuntoilukeskus on nykyaikainen kuntosali, joka tarjoaa kattavat liikunta- ja valmennuspalvelut. Meiltä löytyy:

 • Personal Trainerin -palvelut (lisensioitu Personal Trainerimme on myös tuki- ja liikuntaelinongelmiin erikoistunut fysioterapeutti)
 • monipuolinen kuntosali terveys- ja kuntoliikuntaan
 • cross training-sali toiminnalliseen harjoitteluun
 • joustotatami kehonpainoharjoitteluun ja kamppailulajeihin

Palvelua myös asiakkaan luona

Toimipisteissämme tarjottavien palveluiden lisäksi tulemme tarvittaessa toteuttamaan fysioterapiaa, hierontaa ja personal trainer -palveluita työpaikoille.

Hoitotakuu

Lupaamme järjestää ensimmäisen fysioterapiakäynnin 1-3 arkipäivän kuluessa yhteydenotosta.

Kuinka toimia?

Kun tuki- ja liikuntaelinvaiva tai kipu yllättää, varaa aikasi osoitteessa www.ensiapuaika.fi. 

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 010 574 8430 ja varaamme sinulle sopivan palvelun.

Buy traffic for your website