Palvelut

Ensiapuaika

Suoravastaanotto

Etävastaanotto

Kivunhoito

Se Nopea Apu! Tuki- ja liikuntaelin-vaivoihin ja kipuun.

Tarjoamme asiakkaillemme nopean avun erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin sekä kipuun. Voit tulla fysioterapeutin vastaanotolle ilman lääkärin lähetettä. Näin säästät aikaa ja rahaa. Eikä vaiva pääse kroonistumaan.

Varaa aikasi nyt!

Soita nyt

010 574 8430

Palvelut

Ei enää pitkiä odotusaikoja!

Ensiapuaika

Ensiapuaika on tarkoitettu akuutteihin tilanteisiin. Sen tarkoituksena on tarjota asiakkaalle mahdollisuus nopeaan hoitoon pääsyyn ja nopeampaan paranemiseen. 

Useimpiin tuki- ja liikuntaelinongelmiin liittyy olennaisesti kipu. Kivun hoidossa hoitotuloksen saaminen huononee ja hoitojakso pitenee huomattavasti mitä myöhemmin hoito aloitetaan vaivan alettua. Jo kaksi viikkoa voi olla kriittinen raja, jonka jälkeen kivun kuriin saaminen vaikeutuu mekittävästi. Ensiapuajan puitteissa asiakkaan ongelma voidaan pikaisesti kartoittaa, antaa ensiapuohjeet ja saada oire lievittymään välittömästi.

Varsinainen suoravastaanottoaika varataan 1-3 päivän päähän jos mahdollista tai ohjataan asiakas lääkärin vastaanotolle. Kokemuksemme mukaan, mitä nopeammin hoito päästään aloittamaan, sitä nopeammin asiakas kuntoutuu.

Fysioterapeutin suoravastaanotton aikana asiakkaalle hänelle kattava fysioterapeuttinen tutkimus. Tärkeässä roolissa on kansainvälisesti käytössä oleva McKenzie- eli MDT -menetelmä ja sen stadartoidut tutkimuslomakkeet. MDT -tutkimusta täydennetään tarpeen mukaan fysioterapiassa yleisesti käytössä olevilla tutkimusmenetelmillä ja kyselylomakkeilla. ”MDT -menetelmällä ei voi kaikkea hoitaa, mutta sillä voi tutkia kaikkea. Se toimii erinomaisena erotusdiagnostisena menetelmänä” (Kilpikoski, 2018). 

MDT -tutkimuksessa käytetään asiakkaan omaa kuormitusta eli niitä kuormitustekijöitä jotka asiakkaan oireet todellisuudessa aiheuttavat. Tämän vuoksi MDT -menetelmä soveltuu erinomaisesti myös etäpalveluna toteutettavaan tutkimiseen ja fysioterapiaan. 

Suora-vastaanotto

Etä-vastaanotto

Selkä- ja niskavaivojen fysioterapiaa missä ja milloin vain.  Tietoturvallisessa yhteydessä suoritettu tutkiminen, hoito ja kontrolli. Turvallinen vaihtoehto näin korona aikana. Soveltuu myös työfysioterapiaan.

Kipu kuriin akupunktiolla. Välitön kivunlievistys. Toimii 100%. Sähköakupunktiona hoito onnistuu myös kotona omatoimisesti ammattilaisen laatiman hoitoreseptin mukaan.

Kivunhoito

Ajanvaraus

Varaa aika netissä 24/7. 

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ellei sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta löydy, niin järjestämme asian.

Buy traffic for your website